Motivatie!

Het voorjaar is begonnen met de zomer in zicht. De natuur is prachtig, en de tempratuur is lekker. Het mooie weer en het feit dat het langer licht blijft in de avond geeft je in het begin vaak genoeg motivatie. Vergeet daarentegen niet om jezelf te blijven motiveren. Schrijf je in bij Eastrunners, Amsterdam. Lekker trainen in het Oosterpark van Amsterdam. Het Oosterpark heeft ook onverharde wegen en dat is van tijd tot tijd erg goed om op te trainen omdat bij je landing, de klappen op het lichaam niet zo hard aankomen. Om met plezier en goed aan het nieuwe hardloopseizoen te beginnen heeft Eastrunners Amsterdam een paar handige tips voor je.

Lees meer: In beweging met Eastrunners Amsterdam Oosterpark

Banner_Trainingen.png

De winter lijkt er nu echt aan te komen en er staat ons een koude periode te wachten. Natuurlijk gaan we met Eastrunners Amsterdam door met de hardlooptrainingen in het Oosterpark.

Maar waar moet je met die kou op letten?

De kou is niet alleen afhankelijk van de temperatuur, maar ook van de windsnelheid. Door de wind kan de gevoelstemperatuur een stuk lager zijn, dan de temperatuur daadwerkelijk is. Een belangrijke tip in verband hiermee is dat je op winderige winterdagen bij een lage gevoelstemperatuur de eerste helft van de training tegen de wind loopt en de tweede helft van de training, wanneer de vermoeidheid de kop op steekt, de wind in de rug probeert te hebben.

Lees meer: Trainen bij koud weer met Eastrunners Amsterdam Oosterpark

EastrunnersBanner_shirts.png

De feestdagen zijn achter de rug en het nieuwe jaar is inmiddels begonnen. Eastrunners Amsterdam wenst iedereen een sportief en gezond 2018 toe. De afgelopen weken was het meerdere keren in het nieuws dat Nederland wordt geteisterd door een griepepidemie. Wat te doen bij griep als je wilt sporten? Een griepepidemie betekent dat verkoudheden, griepaanvallen en andere infectieziekten weer in groten getale de kop kunnen opsteken. Ofschoon de niet-sporter al gauw zal zeggen dat het niet verstandig is om te sporten als je ziek bent, leeft de vraag onder fanatieke sporters wel degelijk.

Lees meer: Gezond hardlopen in het Oosterpark in Amsterdam Oost met Eastrunners Amsterdam

Quotes van lopers

 • "Heel fijn dat we ook tips krijgen waarmee we zelf verder kunnen trainen. Ik sport niet alleen, ik leer ook veel. Daardoor wordt het echt leuk en houd ik het zo lang vol!"
 • "Lekker trainen in het Oosterpark: goede begeleiding en leuke afwisselende oefeningen. Zo komen we de winter wel door!!" - Mayka
 • 'Door te trainen bij de Eastrunners, word je een blessure vrije goede runner. De trainingen worden uitstekend op maat verzorgd en er is ook aandacht voor en met elkaar.'

  Gusta
 • 'Monique zorgt voor een afwisselende les en voor mij is het een sportief begin van het weekend.'

  Marissa
 • Door hardlopen heb ik eindelijk mijn astma onder controle.

  Samen met mijn personal trainer van Eastrunners Amsterdam heb ik doormiddel van hardlopen geleerd mijn astma de baas te worden. Ik had nooit gedacht dat het mij zou lukken om te gaan sporten. Hardlopen doe ik nu twee dagen in de week waarvan 1x met mijn personal trainer van Eastrunners Amsterdam.

  Gelukkig, nu ben ik mijn astma de baas, mijn volgende doel is om mee te trainen met Eastrunners in groepsverband op zaterdagochtend in Amsterdam.

  Lina

 • “Tijdens de training sta je geen minuut stil: ben je niet aan het hardlopen, dan ben je wel bezig met loopscholing, rek-, kracht- of stabiliteitsoefeningen. De training is pittig en gevarieerd en wordt mooi opgebouwd. Ik vind het motiverend om op zaterdagochtend met een groepje van verschillende niveaus te trainen. En je kunt er nog een hoop leren ook!”

  Groet Marlies
 • "Hardlopen is gezond voor lichaam en geest." Groetjes, Renata
 • Al meerdere jaren train ik met veel plezier bij Eastrunners. De trainer is betrokken en zorgt voor een fijne sfeer in de groep. Ze kan de training heel goed aanpassen op de verschillende niveaus van de deelnemers. Ik vind de loopscholingsoefeningen en intervallen leuk om in de groep te doen. Zo maakt de training me sterker en de kans op blessures kleiner. Met de aandachtspunten die de trainer individueel geeft blijf ik met veel plezier lopen.

  Olga van Ewijk

 • 'Tijdens de training sta je geen minuut stil: ben je niet aan het hardlopen, dan ben je wel bezig met loopscholing, rek-, kracht- of stabiliteitsoefeningen. De training is pittig en gevarieerd en wordt mooi opgebouwd. Ik vind het motiverend om op zaterdagochtend met een groepje van verschillende niveaus te trainen. En je kunt er nog een hoop leren ook!'

  Groet Marlies

 • "Onder deskundige begeleiding lekker buiten trainen, met Eastrunners Amsterdam, heerlijk! Vond het in elk geval weer fijn vandaag!"

  Bedankt J.
 • "De training met Eastrunners Amsterdam was leuk en afwisselend. Ik vond dat ik als beginner goed begeleid werd!"

  Racquel
 • De loopgroep van Eastrunners op zaterdagochtend is een goede stimulans om te blijven rennen. De lessen zijn afwisselend en er is aandacht voor looptechniek, sneller worden, etc. Echt een aanrader!

  Victor

 • 'Eastrunners helpt mij om beter te lopen door mij minstens één keer per week aan techniek te laten werken. Tot nu toe ben ik zeer tevreden.'

  Mike
 • "Lekker buiten sporten en fitter worden, met een leuke groep en een gemotiveerde trainer!"
 • 'Monique zorgt altijd voor een afwisselende training, waarbij je op een veilige en plezierige manier je prestaties kunt verbeteren.'

  Victor
 • 'Je kunt het gehele jaar door bij Eastrunners trainen met veel lol en onder professionele begeleiding. Het is ontzettend prettig om het gehele jaar door te trainen met een leuke groep.'

  Renata
 • De trainer van Eastrunners stimuleert mij om meerdere keren in de week lopen, dat passend om sneller te worden en om mijn wedstrijddoel te halen!

  Debbie Poort

 • 'Met deze trainer en groep behaal ik loopresultaten die ik eerder in andere loopgroepen nooit behaald heb. Bij het allereerste begin wordt gevraagd (soort intake) naar persoonlijk doel/behoefte van nieuweling. Krijg nagenoeg een op maat training die past bij individu. Wat ik knap vind hoe Monique het voor elkaar krijgt de deelnemer te motiveren steeds een tandje hoger in te zetten. Bij eerste les heeft het een grote indruk achtergelaten dat Monique heel stellig advies gaf om door de week ook zelf te moeten trainen; train je niet door de weeks en heb je het moeilijk op zaterdag. Ik krijg veel instructies en feedback waar ik mee aan de slag kan.'

  Carmelita
 • 'Lekker trainen in het Oosterpark: goede begeleiding en leuke afwisselende oefeningen. Zo komen we de winter wel door!!'

  Mayka

Aanmelden bij Eastrunners

Nieuwste artikelen


Algemene Voorwaarden | Alle rechten voorbehouden | 2017 - 2020 | Eastrunners.nl