EastrunnersBanner.png

Door regelmatig te sporten en te bewegen krijg je meer energie en sporten maakt je fitter en gelukkiger. Voldoende lichaamsbeweging heeft een positief effect op je gezondheid, het versterkt je spieren en botten, draagt het bij aan gezonde hart- en bloedvaten, zorgt voor een optimale hersenfunctie en verhoogt je afweer. Een goede conditie betekent dat je volop energie hebt om dingen te doen. Voor wat extra motivatie hieronder een aantal redenen om in het Oosterpark in Amsterdam bij Eastrunners mee te trainen.

Lees meer: Trainen bij Eastrunners Amsterdam geeft je energie!

EastrunnersBanner_shirts.png

Bij Eastrunners doen we regelmatig aan intervaltraining. Het is een prima manier om sneller te gaan lopen. Je kunt op de lange afstanden je basissnelheid verbeteren, door in trainingen regelmatig op korte afstanden je grens op te zoeken. Door met enige regelmaat je grenzen op te zoeken verstevig je ook je spieren en pezen, waardoor je weerbaarder wordt tegen blessures. Bijkomend voordeel is dat bij intervaltraining de vetverbranding wordt aangezet, wat weer prettig is als je wat gewicht wilt kwijtraken.
Een intervaltraining maakt je snel en door een onderdeel techniek toe te voegen haal je nog meer rendement uit je training. Een superoefening en een uitstekende manier voor snellere tijden op je 5 en je 10 kilometer.

Lees meer: Intervaltraining bij Eastrunners in het Amsterdamse Oosterpark

Banner_Trainingen.png

Trainen in het Amsterdamse Oosterpark is niet alleen genieten van de stadsnatuur, maar heeft ook voordelen voor het vochtgehalte in je lichaam. Het Oosterpark heeft sinds kort namelijk extra drinkwaterpunten. Bij Eastrunners is er gedurende de training altijd voldoende ruimte om water te tanken bij één van deze waterpunten.

Lees meer: Drink jij voldoende?

Quotes van lopers

 • "Onder deskundige begeleiding lekker buiten trainen, met Eastrunners Amsterdam, heerlijk! Vond het in elk geval weer fijn vandaag!"

  Bedankt J.
 • De trainer van Eastrunners stimuleert mij om meerdere keren in de week lopen, dat passend om sneller te worden en om mijn wedstrijddoel te halen!

  Debbie Poort

 • Door hardlopen heb ik eindelijk mijn astma onder controle.

  Samen met mijn personal trainer van Eastrunners Amsterdam heb ik doormiddel van hardlopen geleerd mijn astma de baas te worden. Ik had nooit gedacht dat het mij zou lukken om te gaan sporten. Hardlopen doe ik nu twee dagen in de week waarvan 1x met mijn personal trainer van Eastrunners Amsterdam.

  Gelukkig, nu ben ik mijn astma de baas, mijn volgende doel is om mee te trainen met Eastrunners in groepsverband op zaterdagochtend in Amsterdam.

  Lina

 • "De training met Eastrunners Amsterdam was leuk en afwisselend. Ik vond dat ik als beginner goed begeleid werd!"

  Racquel
 • 'Je kunt het gehele jaar door bij Eastrunners trainen met veel lol en onder professionele begeleiding. Het is ontzettend prettig om het gehele jaar door te trainen met een leuke groep.'

  Renata
 • "Lekker trainen in het Oosterpark: goede begeleiding en leuke afwisselende oefeningen. Zo komen we de winter wel door!!" - Mayka
 • 'Door te trainen bij de Eastrunners, word je een blessure vrije goede runner. De trainingen worden uitstekend op maat verzorgd en er is ook aandacht voor en met elkaar.'

  Gusta
 • "Lekker buiten sporten en fitter worden, met een leuke groep en een gemotiveerde trainer!"
 • 'Monique zorgt voor een afwisselende les en voor mij is het een sportief begin van het weekend.'

  Marissa
 • "Hardlopen is gezond voor lichaam en geest." Groetjes, Renata
 • 'Met deze trainer en groep behaal ik loopresultaten die ik eerder in andere loopgroepen nooit behaald heb. Bij het allereerste begin wordt gevraagd (soort intake) naar persoonlijk doel/behoefte van nieuweling. Krijg nagenoeg een op maat training die past bij individu. Wat ik knap vind hoe Monique het voor elkaar krijgt de deelnemer te motiveren steeds een tandje hoger in te zetten. Bij eerste les heeft het een grote indruk achtergelaten dat Monique heel stellig advies gaf om door de week ook zelf te moeten trainen; train je niet door de weeks en heb je het moeilijk op zaterdag. Ik krijg veel instructies en feedback waar ik mee aan de slag kan.'

  Carmelita
 • De loopgroep van Eastrunners op zaterdagochtend is een goede stimulans om te blijven rennen. De lessen zijn afwisselend en er is aandacht voor looptechniek, sneller worden, etc. Echt een aanrader!

  Victor

 • Al meerdere jaren train ik met veel plezier bij Eastrunners. De trainer is betrokken en zorgt voor een fijne sfeer in de groep. Ze kan de training heel goed aanpassen op de verschillende niveaus van de deelnemers. Ik vind de loopscholingsoefeningen en intervallen leuk om in de groep te doen. Zo maakt de training me sterker en de kans op blessures kleiner. Met de aandachtspunten die de trainer individueel geeft blijf ik met veel plezier lopen.

  Olga van Ewijk

 • 'Monique zorgt altijd voor een afwisselende training, waarbij je op een veilige en plezierige manier je prestaties kunt verbeteren.'

  Victor
 • 'Tijdens de training sta je geen minuut stil: ben je niet aan het hardlopen, dan ben je wel bezig met loopscholing, rek-, kracht- of stabiliteitsoefeningen. De training is pittig en gevarieerd en wordt mooi opgebouwd. Ik vind het motiverend om op zaterdagochtend met een groepje van verschillende niveaus te trainen. En je kunt er nog een hoop leren ook!'

  Groet Marlies

 • 'Lekker trainen in het Oosterpark: goede begeleiding en leuke afwisselende oefeningen. Zo komen we de winter wel door!!'

  Mayka

 • 'Eastrunners helpt mij om beter te lopen door mij minstens één keer per week aan techniek te laten werken. Tot nu toe ben ik zeer tevreden.'

  Mike
 • “Tijdens de training sta je geen minuut stil: ben je niet aan het hardlopen, dan ben je wel bezig met loopscholing, rek-, kracht- of stabiliteitsoefeningen. De training is pittig en gevarieerd en wordt mooi opgebouwd. Ik vind het motiverend om op zaterdagochtend met een groepje van verschillende niveaus te trainen. En je kunt er nog een hoop leren ook!”

  Groet Marlies
 • "Heel fijn dat we ook tips krijgen waarmee we zelf verder kunnen trainen. Ik sport niet alleen, ik leer ook veel. Daardoor wordt het echt leuk en houd ik het zo lang vol!"
Aanmelden bij Eastrunners

Nieuwste artikelen


Algemene Voorwaarden | Alle rechten voorbehouden | 2017 - 2020 | Eastrunners.nl