Loop je een keer mee?

In beweging met Eastrunners Amsterdam Oosterpark

Motivatie!

Het voorjaar is begonnen met de zomer in zicht. De natuur is prachtig, en de tempratuur is lekker. Het mooie weer en het feit dat het langer licht blijft in de avond geeft je in het begin vaak genoeg motivatie. Vergeet daarentegen niet om jezelf te blijven motiveren. Schrijf je in bij Eastrunners, Amsterdam. Lekker trainen in het Oosterpark van Amsterdam. Het Oosterpark heeft ook onverharde wegen en dat is van tijd tot tijd erg goed om op te trainen omdat bij je landing, de klappen op het lichaam niet zo hard aankomen. Om met plezier en goed aan het nieuwe hardloopseizoen te beginnen heeft Eastrunners Amsterdam een paar handige tips voor je.

Begin met het stellen van realistisch doelen. Zoek een leuke wedstrijd uit. Het is leuk om naar een bepaald doel toe te werken. Ook kan je op deze manier veel efficiënter trainen, dus zal je sneller je beoogde doelen kunnen behalen. Ga niet te ver en niet te snel. Bouw het hardlopen voorzichtig op. Als je begint met hardlopen, maar ook als je al wat langer loopt, bouw dan het aantal kilometers dat je loopt heel rustig op. Laat je vooral motiveren door je omgeving en de natuur. Loop regelmatig en train tenminste een keer in de week, bijvoorbeeld met de hardloopgroep van Eastrunners in Amsterdam. Je hebt immers een goede basis nodig om het lichaam te kunnen versterken en met een groep trainen werkt motiverend.

Eastrunners Amsterdam

We run together

Quotes van lopers

“Tijdens de training sta je geen minuut stil: ben je niet aan het hardlopen, dan ben je wel bezig met loopscholing, rek-, kracht- of stabiliteitsoefeningen. De training is pittig en gevarieerd en wordt mooi opgebouwd. Ik vind het motiverend om op zaterdagochtend met een groepje van verschillende niveaus te trainen. En je kunt er nog een hoop leren ook!”

Groet Marlies

Quotes van lopers

“Heel fijn dat we ook tips krijgen waarmee we zelf verder kunnen trainen. Ik sport niet alleen, ik leer ook veel. Daardoor wordt het echt leuk en houd ik het zo lang vol!”

Quotes van lopers

‘Monique zorgt voor een afwisselende les en voor mij is het een sportief begin van het weekend.’

Marissa

Quotes van lopers

De loopgroep van Eastrunners op zaterdagochtend is een goede stimulans om te blijven rennen. De lessen zijn afwisselend en er is aandacht voor looptechniek, sneller worden, etc. Echt een aanrader!

Victor

Quotes van lopers

“Lekker buiten sporten en fitter worden, met een leuke groep en een gemotiveerde trainer!”

Eastrunners Amsterdam

We run together