Loop je een keer mee?

Locaties en trainingstijden

De meeste trainingen van Eastrunners starten in het Oosterpark. Regelmatig worden er ook buitentrainingen op bijzondere trainingslocaties georganiseerd.

Dag: Iedere zaterdag
Tijd: 9:30 uur – 10:45 uur
Locatie: Oosterpark, Amsterdam
Verzamelen: Oosterpark, ingang Linnaeusstraat

Frequentie

Bij Eastrunners raden wij aan om eens per week een training te volgen. Het voordeel van hardlopen is namelijk juist de vrijheid die je hebt om te gaan lopen wanneer jij daar zin in- en tijd voor hebt. Drie lessen per week zijn misschien twee maanden leuk, maar de kans is klein dat je dit op de lange termijn volhoudt.

Met de wekelijkse training zorgt de trainer voor intrinsieke motivatie en voldoende trainingstips waarmee jij gedurende de rest van de week zelf aan de slag kunt. Wanneer jij daar zin in hebt. Wanneer het jou schikt.

Andere locaties en tijden

Momenteel is er alleen in bovenstaande groep(en) de mogelijkheid om aan te sluiten. Daarnaast kun je je aanmelden om met een personal coach te trainen.

Eastrunners is altijd bereid de mogelijkheid van een nieuwe groep in een ander stadsdeel te onderzoeken. Ideeën? Neem contact met ons op via info@eastrunners.nl of telefonisch via: +31 6 44162510.

Quotes van lopers

“Tijdens de training sta je geen minuut stil: ben je niet aan het hardlopen, dan ben je wel bezig met loopscholing, rek-, kracht- of stabiliteitsoefeningen. De training is pittig en gevarieerd en wordt mooi opgebouwd. Ik vind het motiverend om op zaterdagochtend met een groepje van verschillende niveaus te trainen. En je kunt er nog een hoop leren ook!”

Groet Marlies

Quotes van lopers

“Heel fijn dat we ook tips krijgen waarmee we zelf verder kunnen trainen. Ik sport niet alleen, ik leer ook veel. Daardoor wordt het echt leuk en houd ik het zo lang vol!”

Quotes van lopers

‘Monique zorgt voor een afwisselende les en voor mij is het een sportief begin van het weekend.’

Marissa

Quotes van lopers

De loopgroep van Eastrunners op zaterdagochtend is een goede stimulans om te blijven rennen. De lessen zijn afwisselend en er is aandacht voor looptechniek, sneller worden, etc. Echt een aanrader!

Victor

Quotes van lopers

“Lekker buiten sporten en fitter worden, met een leuke groep en een gemotiveerde trainer!”

Eastrunners Amsterdam

We run together