Loop je een keer mee?

Algemene Voorwaarden Eastrunners

Versie 01-01-2017

1. Deelname aan lessen van Eastrunners is op eigen risico. De trainers van Eastrunners zijn niet aansprakelijk voor enige blessure of andere schade die deelnemers oplopen tijdens of ten gevolge van een training of wedstrijd;

2. Hardloopadviezen zijn altijd vrijblijvend en worden voor eigen risico opgevolgd;

3. De trainers van Eastrunners zijn niet aansprakelijk voor vermissing van- of schade aan persoonlijke eigendommen;

4. Deelnemers dienen zelf in te schatten of ze geschikt zijn voor deelname aan een cursus of training. Wanneer u lang niet heeft gesport, of om een andere reden twijfels aan uw (medische) geschiktheid voor hardlopen heeft, win dan eerst contact op met uw huisarts. Meestal zal uw ziektekostenverzekering een sportkeuring vergoeden;

5. Bij extreme weersomstandigheden, waaronder onweer, storm, warmte, sneeuw of ijzel, kan een training worden afgelast.

Quotes van lopers

“Tijdens de training sta je geen minuut stil: ben je niet aan het hardlopen, dan ben je wel bezig met loopscholing, rek-, kracht- of stabiliteitsoefeningen. De training is pittig en gevarieerd en wordt mooi opgebouwd. Ik vind het motiverend om op zaterdagochtend met een groepje van verschillende niveaus te trainen. En je kunt er nog een hoop leren ook!”

Groet Marlies

Quotes van lopers

“Heel fijn dat we ook tips krijgen waarmee we zelf verder kunnen trainen. Ik sport niet alleen, ik leer ook veel. Daardoor wordt het echt leuk en houd ik het zo lang vol!”

Quotes van lopers

‘Monique zorgt voor een afwisselende les en voor mij is het een sportief begin van het weekend.’

Marissa

Quotes van lopers

De loopgroep van Eastrunners op zaterdagochtend is een goede stimulans om te blijven rennen. De lessen zijn afwisselend en er is aandacht voor looptechniek, sneller worden, etc. Echt een aanrader!

Victor

Quotes van lopers

“Lekker buiten sporten en fitter worden, met een leuke groep en een gemotiveerde trainer!”

Eastrunners Amsterdam

We run together